weekvlog

10 redenen om de meditatieles van Toutes la vie te volgen

10 redenen om de meditatieles van Toutes la vie te volgen.
De cursus zit erop en ik heb onwijs veel geleerd. Ik ben rustiger en ja ik mediteer nu elke dag. Misschien niet zo lang als ik zal willen, maar ik mediteer. Mijn doel is uiteindelijk om of 2 keer per dag 10 minuten of 1 keer per dag 20 minuten te doen. In de huidige praktijk is dit nu 2 keer per dag 5 minuten of 1 keer 10.

Nieuwe baan, nieuw schema.

Dit heeft vooral te maken met de start van mijn nieuwe baan. Alles moet daardoor weer even opnieuw een ritme krijgen. Het sporten, toneel, vrienden, familie en dus ook mediteren. Aangezien mediteren nog niet zo lang in mijn leven is, is dat dan ook het gene wat het lastigst is in te plannen.

Toch kan ik je trots vertellen dat ik er elke dag wel bewust aan denk en ook echt tijd voor probeer vrij te maken. Ik ben dan ook veranderd sinds de meditatie cursus. In mijn eerste en tweede video omtrent het mediteren vertelde ik dat ik veel gedachtes had. Maar vooral ook veel onrust in mijn lijf. Dit heb ik zo nu en dan nog, maar het gaat al stukken beter dan eerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *