15 minuten vegan maaltijden
recept

15 minuten vegan maaltijden

In mijn nieuwe video laat ik je drie 15 minuten vegan maaltijden zien. De maaltijden zijn super simpel te maken, staan snel op tafel en zijn volledig vegan.

Vegan bier.

Het is voor mij eigenlijk altijd een raadsel geweest welk bier nu wel en niet vegan was. Aangezien ik nooit bier drink, nam ik ook niet bepaald de moeite om me er in te verdiepen. Maar na een snelle google actie blijkt dat eigenlijk alleen Bavaria bier niet vegan is aangezien zij vis vet gebruiken in hun bier (LIKE WHAT!!) De overige bieren zijn wel allemaal vegan en kan je dus gerust nuttigen.

Aangezien ik zelf geen bier drink, maar het wel in huis had zocht ik een excuse dit te gebruiken. Vandaar dat ik besloot dit door mijn eten te doen, als inspiratie nam ik de video van lekker vega. Voor mij was dit DE oplossing om het bier nuttig te besteden en ervoor te zorgen dat het niet over datum gaat, zonder dat ik het moet opdrinken. Door de hitte verbrand de alcohol dus daar heb je ook geen last van 🙂

Korte video

Niet alleen zijn de maaltijden in 15 min op tafel, de video is ook nog eens heel kort… Maar naar aanleiding van jullie comments op mijn Spaanse video/ winactie video ben ik gaan nadenken wat ik wil met mijn youtube kanaal. Ik speel al langer met het idee in mijn hoofd om vlogs te maken, alleen weet ik dat deze niet zo heel vaak worden bekeken.

Toch kwam er uit de comments dat jullie het leuk vinden om vaker recept video’s te zien, maar ook video’s waarin ik laat zien wat ik eet of hoe ik sport. Aangezien dat soort video’s bij mij altijd zeer kort worden (zoals deze weer) leek het mij een leuk idee om dit te verweven in een weekvlog. In de video leg ik uitgebreid uit wat mijn plan is en waarom (en daardoor wordt de video ook ellelang)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *