Eettest/ challenge

Ik at 24 uur lang vegan ijs en dit is wat er gebeurde…

Kennen jullie Kloontje nog van het Land van ooit? Het reuzenkind wat heel veel ijsjes at?? Dat was volgens mij voor veel kinderen echt een droom om een hele dag alleen maar ijs te eten!! Want hallo IJS!! “En ik eet ze door elkaar” zong Kloontje vrolijk in het liedje..
Omdat dit ook mijn kinderdroom was dacht ik, laat ik het maar eens gaan uitvoeren, so i did!! Want na en hele dag noten en een hele dag aardappels leek mij 24 uur lang vegan ijs eten wel een chille afwisseling.

Vegan ijs

Tegenwoordig hoef je niet alleen maar waterijs te eten als je 24 uur lang vegan ijs wilt eten. Thank god anders had ik super veel moeten eten die dag. Al moet ik zeggen dat ook het vegan room ijs vrij laag in calorieën was… Of nou ja als je het vergelijkt met een Ben en Jerry pot “gewoon ijs”

Ik had namelijk de gedachtes dat ik maar maximaal 2 potten ijs zal “mogen” eten om aan mijn 2100 calorieën te komen… Maar niets was minder waar!!

Het ging goed totdat..

Ik mocht super veel eten en dit ging me eigenlijk heel goed af, totdat het me niet meer zo goed af ging (zoals Winnie de Poeh zal zeggen). Want mijn hemel wat werd ik ineens onwijs misselijk…. Ik weet niet wat er gebeurde maar dit was niet okay!

Les geleerd

En dit bewijst maar eens wat een bepaald voedingsmiddel met je kan doen als je het de hele dag eet! Deze challenge liet me dat weer inzien en dat is ook de reden dat ik deze serie ben gestart! Ik vind het heel belangrijk jullie te laten zien dat je niet perse hoeft aan te komen als je een keer wat ongezonds eet, maar dat je er ook niet echt vrolijker van wordt!

Doe mij dan toch maar weer een hele dag bananen, dat vond ik onwijs saai, maar daar ging ik beter op dan op het ijs!

Benieuwd hoe het mij af ging? Check hier de video waarin ik 24 uur alleen maar vegan ijs at…

Ps. Ik ben door geen van deze ijsmerken gesponsord, ik heb helemaal zelf het ijs gekocht 🙂 EN ja dat was best wel wat geld… Ik kocht in ieder geval de volgende soorten ijs:
Alpro Hazelnut chocolate
Prof Grunschnabel Caramel Ocean
Vegan cornetto
Alpro Almond salted caramel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *