appel dieet
Eettest/ challenge

3 dagen appeldieet.

Er bestaan ontelbaar veel diëten op de wereld. De een is nog gekker dan de ander. Sommige halen bepaalde producten uit hun dieet, van andere mag je gewoon niet zoveel eten… En ja elk dieet werkt, want als je minder eet dan je verbrand val je af. In mijn nieuwe video probeer ik weer eens een dieet uit! Ik volg 3 dagen het appeldieet.

Alleen maar appels?

Voordat ik 3 dagen dit appeldieet ging volgen, besloot ik eerst even wat research te doen. Wat hield dit dieet eigenlijk in? Wat mocht ik wel en niet eten? Eet je dan alleen maar appels??? Ik zocht naar een schema, maar het eerste schema wat ik vond was vrij choquerend. Hierin stond dat je op de eerste dag slechts 6 appels mocht eten.. En meer niet…. 6! appels!! Dat is bizar weinig!! Sterker nog dat is ongezond weinig!

Doorzoeken

Aangezien ik bij het idee alleen al flauw viel besloot ik door te zoeken. Ik vond vervolgens een pagina waarop een vrouw het appeldieet volgde waarbij ze elke dag voor elke maaltijd 1 appel at. Kijk daar kan ik WEL mee leven. Gewoon gezond eten en voor je maaltijd een appel.

Vandaar dat ik besloot dat te doen, maar wel mijn ontbijt erg appelig te houden 🙂 Zo combineerde ik de twee diëten en gaf er mijn eigen draai aan.
Hierdoor was het voor mij makkelijker vol te houden om dit drie dagen te doen. Het voelde in ieder geval minder heftig als het brood dieet.

Afvallen door appeldieet?

Misschien had ik in die drie dagen appeldieet strenger voor mezelf moeten zijn. Maar spoiler allert: Ik ben geen gram afgevallen, ook niet aangekomen trouwens. Ik heb gewoon anders gegeten dan anders, daar waar ik normaal een ander stuk fruit tussendoor zal nemen, nam ik nu een appel. En tja zoals ik ook al in mijn intro zei, elk dieet werkt want als je meer verbrand dan je verbruikt val je af…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *