Eettest/ challenge

3 dagen fruitariër

Fruit en groente, de meest gezonde producten die je kan eten. Maar wat gebeurd er nou als je deze twee alleen maar eet. En dan heb ik het voornamelijk over alleen maar fruit. Ik volgde drie dagen lang het fruitdieet.

Dr. Douglas Graham

Dr. Douglas Graham is zelf atleet en zijn visie is dat mensen gemaakt zijn om alleen maar fruit te eten en dit aan te vullen met groente fruit en zaden. Vandaar dat hij het 80 10 10 dieet heeft ontwikkeld.

Challenge accepted

Ik ging de uitdaging aan en at 3 dagen volgens het fruit dieet. Al eerder at ik een hele dag zoals een raw vegan, toen ik at zoals Janneke. Toch had ik het nu stukken zwaarder dan met haar eetdagboek, misschien wel omdat ik wist dat ik dit drie dagen ging doen en niet al na 1 dag klaar was…

Ik merk zelf dat ik heel veel van hartig houd, crackers met hummus, maar ook ben ik dol op groente, een dieet met alleen maar fruit was dan ook zeer wennen voor mij… Vooral ook omdat ik normaal gesproken helemaal niet zo heel veel fruit eet. (begrijp me niet verkeerd, ik eet meer fruit dan de gemiddelde Nederlander, maar niet zoveel als in dit dieet). Check de video om te zien hoe mij dit afging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *