Eetdagboek,  what I eat in a....

5 dagen raw vegan

5 dagen raw vegan, ooit kwam een moeder erdoor in het nieuws omdat het als kindermishandeling werd gezien dat zij haar zoon rauw opvoedde. Ik doe het 5 dagen vrijwillig en ik kan je zeggen het is heftig.

Waar zijn mijn koolhydraten!!

Het is een beetje het roze olifant idee. Wanneer ik zeg dat je niet aan een roze olifant moet denken, begin jij spontaan daaraan te denken. Zo zit het ook met mijn raw vegan challenge. Het was super mooi weer dus echt zin in lang koken en bakken had ik niet, maar ik mistte daadwerkelijk brood en pasta. Nu weet ik dat je met raw ook heerlijke cakejes enz. kunt maken, maar ook daar had ik niet echt zin in. Vandaar dat het vooral veel salades en smoothies werden. En hoewel ik dol ben op salades en smoothies kwamen zelfs die me al na vijf dagen m’n neus uit.

konijnenvoer:

Op een gegeven moment voelde het ook een beetje als konijnenvoer en had ik bijna het idee dat ik at zoals iedereen denkt dat vegans eten. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is en hoeft te zijn. Daarnaast speelde ik ook meerdere malen vals met voorgekookte groente. Dat was iets wat ik misschien wel het meest mistte mijn bonen en tofu. Dus toch die eiwitten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *