Eettest/ challenge

Alleen maar aanbevolen porties eten

Daar waar je vroeger gewoon je eten uit de supermarkt haalde en heel af en toe op de verpakking zag staan wat de aanbevolen hoeveelheid is, staat tegenwoordig altijd een portie op de verpakking. Dit MET calorieën erbij… Ikzelf kies altijd mijn eigen porties, maar in deze video ga ik de alleen maar aanbevolen porties eten!

Gekke aanbevolen porties

En ja dat vind ik best wel raar! De porties die ik voorgeschreven kreeg zal ik niet zo snel nemen. Nu wordt er aangeraden om veel groente te eten, iets wat ik ontzettend toejuich! Maar ik eet graag diverse soorten groente, stel je zal de porties nemen die ze aanraden bij die groente wordt het al snel te veel! Okay nu hoor ik je denken, van groente kan je toch nooit teveel hebben, op zich niet, maar de vraag is of je het allemaal op krijgt…

Te weinig

Van de Hummus en pindakaas mocht ik daarentegen weer veel te weinig en dan maar te zwijgen over de rijstwafel en wrap…. Eerlijk is eerlijk van die laatste twee snap ik de portie aantal wel maar van de hummus en pindakaas… Dat was zo weinig dat ik de smaak niet eens proefde..

Na een heleboel andere challenges te hebben gehad, dacht ik dat dit me wel mee zal vallen… helaas was dit niet het geval. Maar ach mijn groentes had ik voor die dag dankzij de aanbevolen porties in ieder geval weer meer dan genoeg binnen. Ik ben heel benieuwd wat jij vind van de porties, en of je natuurlijk aan de aanbevolen porties houdt. Ikzelf ben in ieder geval blij dat ik mijn eigen porties kies….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *