afgewezen worden als vegan
weekvlog

Afgewezen worden als vegan.

In mijn mini docu serie ga ik opzoek naar de ware liefde, daarnaast zoek ik antwoord op de vraag: “Is veganisme een verrijking of belemmering in de liefde? Deze eerste aflevering gaat over afgewezen worden als vegan.

Online daten

Daar waar het vroeger heel raar was om iemand online te ontmoeten, is het vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Dankzij apps al Tinder en Happn wordt er wat afgeswiped. En natuurlijk doe ik hier ook vrolijk aan mee.. Ik swipe wat af soms met succes en soms met pech…

Als vegan worden afgewezen?

Daten is aftasten, afwijzen en afgewezen worden. Toch was ik verbaasd dat ik best vaak werd afgewezen wanneer ik zei dat ik vegan was. Of naja wanneer ik zei dat mijn instagram Vegan fittie heette. Ik heb een aantal keer met de vraag gezeten: “Word ik nu afgewezen omdat ik vegan ben??” Deze vraag leidde naar het maken van deze documentaire. Hier moesten toch meer mensen “last” van hebben en hoe gaan ze hiermee om?? Vandaar dat ik diverse mensen heb benaderd met de vraag: “Is veganisme een belemmering of een verrijking voor je relatie??”

Verschillende kanten

In de docuserie worden verschillende kanten belicht. Zo interview ik een vlees-eter, een vrijgezelle vegan vrouw en man en een vegan die een relatie heeft met een rasechte vleeseter. Hoe gaan ze hiermee om? Kan er liefde ontstaan tussen een vleeseter en een vegan? In vijf afleveringen vinden zowel jullie als ik antwoord op deze vragen. Daarnaast neem ik jullie mee in mijn zoektocht naar de ware liefde. Ik ben zeer benieuwd wat jullie ervan vinden!!

Al eerder maakte ik een docu over hardlopen met een hartafwijking, deze vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *