Eettest/ challenge

Alleen maar aardappels eten….

Na mijn vorige eenzijdig video, vroeg ik jullie welk product ik een hele dag zal moeten eten. Jullie kwamen massaal met hetzelfde antwoord: Aardappels

Spud fit

Voorheen kende ik dit kanaal nog niet, maar jullie wezen mij erop: Spud fit, een man die een jaar lang niets anders dan aardappels at. (overigens vond ik geen duidelijke video’s hiervan) Als hij het een jaar lang zal kunnen, dan moest voor mij 1 dag toch wel te overzien zijn…

Verschillende bereidingswijze

Het voordeel van aardappels is dat je ze op verschillende manieren kan bereiden. Daar waar ik bij de noten echt ze alleen maar rauw uit een zakje at, kon ik deze aardappels koken en bakken, wel zonder olie natuurlijk want ik wilde mijn calorieën alleen uit aardappels halen… Nu ik dit type denk ik LEUGENAAR! Ik heb namelijk weer eens vals gespeeld, of zoals ik het zelf graag noem: Ik ben creatief omgegaan met de regels…

Kruiden

Ik kocht voornamelijk gekruiden aardappels, en aardappels die al zelf enigszins bewerkt zijn… Daarnaast werd ik ook zeer creatief met mijn ontbijt wat overigens het minste succes was van deze challenge… Ik wilde namelijk iets doen met zoete aardappel, en hoopte daar een lekkere pudding van te maken. Het pudding gedeelte lukte me maar het lekkere…

Daarnaast bedacht ik me welke producten er nog meer van aardappels zijn gemaakt, en kwam al snel tot een geniale conclusie…

Spoiler allert: Deze challenge ging me eigenlijk zeer makkelijk af, benieuwd hoe fluitend ik door mijn dag ging? Check dan zeker de video. Ik hoor ook graag van je welk product ik nog meer zal moeten eten voor 1 dag lang…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *