alleen maar geel voedsel eten
Eettest/ challenge

Alleen maar Geel voedsel eten.

Op youtube is het een hit! 1 dag maar 1 kleur eten. Het leek mij ook een ontzettend leuke uitdaging dit te doen, vandaar dat ik besloot om 1 dag alleen maar geel voedsel te eten!

Kurkuma, de held van dit verhaal!

Het is een van mijn favoriete kruiden en niet omdat hij zo vrolijk geel is. Nee Kurkuma heeft ontzettend veel gezondheidsvoordelen en daarom ben ik dan ook fan! Daarnaast is de smaak lekker en werkt het goed in een curry. Ik mix het met paprikapoeder en kerriepoeder voor optimale smaak. Beetje cayennepeper om het wat op te spicen en klaar! Je begrijpt dan ook vast en zeker dat ik dit kruid natuurlijk in mijn eetdagboekje liet komen! Want ja alles, maar dan ook echt alles wordt geel met kurkuma 🙂

Geel is een moeilijke kleur

Toch viel het me nog best tegen hoeveel er geel is. Geel is een moeilijkere kleur dan ik van te voren had bedacht. Alhoewel, ik vond sommige dingen toch best wel geel ook al is het misschien meer beige of bruin…. Tja ik kleurde bijvoorbeeld als kind altijd mijn pannenkoeken geel in, dus dan vind ik pannenkoeken gewoon geel! En zo zijn er meer discutabele etenswaren die ik gewoon geel vind haha.

Alleen maar geel? voedsel..

Ik ben dus heel benieuwd of jij het ook geel vind, want zoals ik al eerder zei was het best een lastige kleur op de gele paprika’s en mais na. Het is overigens echt aan te raden om eens de supermarkt in te gaan en alleen maar een bepaalde kleur te zoeken je gaat dan ineens een stuk anders kijken…

Ik ben in ieder geval heel benieuwd wat je van deze video vind na alle andere eenzijdige challenges was dit weer eens wat anders. In ieder geval was alleen maar geel voedsel eten een stuk minder eenzijdig dan alleen maar aardappels. Ik zal zeggen geniet van de enige kleur die u ziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *