Eettest/ challenge

Alleen maar ontbijten door Instagram…

Na het succes van mijn vorige “Instagram bepaald wat ik eet” video heb ik besloten er een serie van te maken. In de serie ga ik telkens de app openen om te kijken wat er op mijn tijdlijn verschijnt en dit dan ook maken en eten. Natuurlijk wel allemaal vegan 🙂

Lang leven het algoritme..

Het algoritme was dit keer echter niet echt met mij gestemd. Daar waar ik hoopte op een makkelijke avond in de ochtend, een heerlijke salade in de middag en een chille curry in middag, kreeg ik geen van allen. Desalniettemin heb ik wel heerlijk gegeten!! Wat ik vooral grappig vond is de foto’s die je soms ziet, met hoe het er uiteindelijk bij mij uit komt te zien… Alleen mijn avondeten leek zoals op de foto…

Ook maken?

Wil jij nu ook een van deze maaltijden maken, dat kan natuurijk!! De reden dat ik deze challenge ben gestart is ook om jullie weer te inspireren hoeveel lekkers er allemaal op de markt is! Want er is ontzettend veel te ontdekken!! In deze video heb ik bijvoorbeeld 2 nieuwe dingen geprobeerd, kortom ook voor mij als twee jarige vegan valt nog veel te leren en ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *