blue dinasaur paleo bars
Eettest/ challenge

Alleen maar Paleo bars eten

Als sporter ben wil ik graag langdurige energie. In mijn dromen kan ik constant in goede energie een lange duurloop doen. Helaas is dit in realiteit niet het geval. Gelukkig helpen daar energierepen bij! Tijdens een run gebruik ik deze dan ook zeker. Maar wat nu als ik in het kader van eenzijdig een dag lang alleen maar paleo bars ga eten?

Blue dinasaur Paleo bar.

Rosies discoveries vroeg mij of ik de Paleo bars die zij op hun website verkopen wilde proberen. Aangezien ik altijd dol ben op energie repen leek mij dit een leuk idee. Extra leuk vind ik het dat deze repen volledig Paleo en dus gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Geen snelle suikers maar wel snelle en vooral ook langdurige energie! En daar houd ik van!

Vegan power.

Naast Paleo zijn deze repen ook volledig vegan (anders had ik ze natuurlijk niet gegeten). Het is dus echt een vegan power wat je in je lijf stopt!! En je vraagt je misschien af, zijn ze ook lekker. Jazeker!! De repen zijn gemaakt van dadels en abrikozen dus ze zijn alsnog super lekker zoet, en dat dus zonder toegevoegde suikers!

Menstruatie cup

Naast de repen verkoopt Rosie discoveries ook de menstruatie cup. Een perfect alternatief voor maandverband en tampons. Ik heb er zelf ook 1 en ik vind het de uitvinding van de eeuw!! Met deze cup bespaar ik niet allen immens veel afval, ik bespaar ook een heleboel geld. Daarnaast hoef je nooit meer in paniek te zijn of ze ergens wel een prullenbak hebben of dat je de deur uitgaat zonder extra tampons.

De cup leeg je namelijk gewoon makkelijk in de wc. Even onder de kraan of je haalt er een wcpapier doorheen en je kan hem weer gebruiken!! Super handig!! Sinds ik hem heb vind ik ongesteld worden geen probleem meer.

Ik heb de cup zelf al ruim 3 jaar, na het stoppen met de pil werd ik niet meer ongesteld tot afgelopen maand. Toen was ik extra blij dat ik deze cup nog in huis had. Even uitkoken (moet voor elke cyclus) en hij is klaar voor gebruik!

Leuke actie voor jou!

Wil je nou ook deze cup, een paleobar of iets anders van de site?? Met deze link krijg je altijd, IK HERHAAL ALTIJD 5% korting op alles! Daarnaast krijg ik ook een kleine commissie als je via deze link besteld 🙂

De link lijkt “gewoon” naar de website te leiden, maar als je bij de kassa bent zie je vanzelf TADAA de korting eraf gaan!!

Ik raad zowel de cup als de repen aan. Maar check ook zeker of ik dat nog vind wanneer ik deze een hele dag eet…

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *