vegan pizza nijmegen
Hoe en de wattes

Als enige vegan uit eten in een vreemde stad.

Stel je bent vegan en je gaat als enige vegan uit eten in een vreemde stad met een groep niet vegans, waar moet je dan op letten?? Hoe zorg je ervoor dat er voor jou wel iets lekkers tussen zit en dat je dus ook kan genieten van het avondtje uit.

Voorbereiding is de key

Op mijn pagina hotspots en reizen kunnen jullie al veel vegan (Friendly) hotspots vinden in diverse steden en landen. Natuurlijk kan je dit als basis voor je zoektocht gebruiken. Daarnaast komen de laatste tijd steeds meer vegan friendly hotspots op diverse plekken. Gelukkig maar daarom is het voor veganisten een stuk makkelijker om uit eten te gaan.

Vegan friendly

Ik zeg bewust vegan friendly en niet volledig vegan. Dat komt omdat ik ervan uitga dat je als enige vegan in een groep met non vegans uit eten gaat in een vreemde stad. Want ja als je de plek al kent is het natuurlijk een stuk makkelijker om je voor te bereiden. Maar hoe doe je dat nou als je nog nooit in de plaats bent geweest en geen idee hebt waar je lekker vegan kan eten?

In mijn nieuwe video geef ik je tips hoe je je als enige vegan kan voorbereiden. Waar kan je nou het beste op letten en hoe zorg je ervoor dat jij ook een volwaardige maaltijd hebt maar de rest niet met jou mee “moet” eten. Aangezien ik zelf nogal veel non vegan vrienden heb, kies ik voor een plek waar ook zij kunnen eten wat ze willen.

Vegan in Nijmegen.

Dit keer ging ik naar Nijmegen voor de Mariekenloop, de trailversie wel te verstaan. Na afloop ging ik met mijn vriendinnen gezellig uit eten! Benieuwd hoe ik een leuke vegan vriendly hotspot vond?? Check dan zeker mijn nieuwe video!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *