Eetdagboek,  what I eat in a....

Balans houden met een volle agenda.

Ik vind het leuk om heel veel verschillende eetdagboekjes te volgen, en challenges uit te voeren! Hoewel dit jaar mijn focus daarop ligt bij mijn youtube kanaal, eet ik ook wel eens normaal. Dus voordat jullie denken dat ik echt alleen maar leef van challenge naar challenge en tussendoor ook alleen maar “gek” eet, laat ik je graag zien wat ik dan precies eet.

Drukke agenda

In de allereerste aflevering laat ik je graag zien hoe ik eet wanneer ik een drukke dag heb. Je kent het wel zo’n dag vol afspraken waarbij je tussendoor ook nog even boodschappen wilt doen, maar eigenlijk nergens tijd voor hebt en het meeste tijd onderweg bent. Zo’n dag had ik vrijdag 18 januari.

Ik ging naar het ziekenhuis, daarna door naar Lisa voor het interview en vervolgens even weer naar huis, eten boodschappen doen en weer terug naar Amsterdam voor een documentaire avond.

The positive chain of change

Die avond was de premiere van “The positive chain of change”. Een docu over fair fashion. Het mooie aan deze docu vond ik dat het niet zo zeer de zware en zielige kant van de mode industrie liet zien, maar vooral diverse kante belichtte. Wat kan de consument, de politiek, influencers en merken doen om meer duurzame mode te creëren. En vooral ook: Waarom is het noodzakelijk dat we daarover nadenken. Ik vond het weer even een eye-opener en ben me weer bewust van mijn koopgedrag. Ben jij nou benieuwd naar een wat luchtigere docu over fair fashion, check deze dan zeker!

De start van vegan eten/leven

Via Eva werd ik meegevraagd naar deze premiere avond. Zij wist namelijk dat ik super geïnteresseerd ben in duurzame mode. Ik koop al sinds mijn 23ste niet meer bij de grote concerns en alleen nog maar tweede hands of bij duurzame merken (al valt dat laatste nogal mee, aangezien het toch boven mijn budget ligt). Voor mij was het stoppen met kopen bij de grote concerns dan ook een reden om vegan te gaan eten… Mocht je benieuwd zijn naar mijn verhaal, let me know, dan maak ik er binnenkort een video over

Voor nu zal ik zeggen: geniet van wat ik eet op een drukke dag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *