boodschappen shoplog nettorama en albert heijn
Eetdagboek,  what I eat in a....

Boodschappen shoplog Nettorama en Albert Heijn

Julie vinden het fijn om te zien wat ik allemaal koop. Vandaar dat ik een nieuwe boodschappen shoplog heb klaarstaan. Dit keer bij Nettorama en Albert Heijn.

Nieuw budget.

Na mijn budgetchallenge ging ik nog eens goed nadenken over mijn uitgaven patroon. Ik geef gewoon teveel geld uit aan eten (of naja eigenlijk aan van alles, maar vooral ook aan eten. Op sommige dagen was ik gewoon tussen de 40 en 60 euro kwijt en dan was er niet eens een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Wat chiazaadjes hier en wat noten daar en ow ja dit keer wel even die eigenlijk veel te dure burgers aanschaffen.

Vandaar dat ik voor mezelf heb besloten niet meer dan 25 euro per week uit te geven aan mijn boodschappen. Als het me lukt voor een tientje moet het toch ook lukken voor 25 euro! Het is alleen een kwestie van goed opletten op aanbiedingen etc. en dan moet het makkelijk lukken van 25 euro per week.

Of nee toch niet…

Maar helaas deze eerste dag “faalde” ik al meteen in deze boodschappen shoplog bij Nettorama en Albert heijn met mijn uitgaven. Ik heb meer uitgegeven als dat de bedoeling was. Dit had te maken met het eetdagboek wat wil volgen en daarnaast was mijn voorraadkast zo goed als leeg. Zo koop ik niet wekelijks een pot pindakaas of een pot mosterd. Dat zijn natuurlijk ander soort kosten. Nu is het de bedoeling dat ik de komende weken extra goed ga opletten….

Eten voor een tientje.

Al waren jullie razend enthousiast over mijn 10 euro challenge, dus dat scheelt natuurlijk weer in de maandelijkse kosten. Toch vind ik het niet de bedoeling dat ik nu maar boven mijn 25 euro uit kom. Liever 15 euro over dan twee weken eten voor een tientje…. We zullen zien of ik het volhoud om van 25 euro per week te leven… Misschien toch maar supermarkt hoppen ipv de nettorama en Albert Heijn als enige supermarkten te zien waar ik mijn boodschappen haal.

Laat ook zeker weten of ik vaker een boodschappen shoplog moet opnemen, in bijvoorbeeld andere supermarkten dan Nettorama of Albert Heijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *