weekvlog

Van creajet naar Vegan fittie en Bucketlist check

Van creajet naar Vegan fittie en Bucketlist check. In 2016 begon ik een youtube kanaal met een hele andere reden dan waar het me nu heeft gebracht.

Creajet:

In 2015 begon ik een bedrijf: Creajet. Bedoeld voor kinderfeestje, vrijgezellenfeesten en bruiloften. Ik wilde graag creatieve activiteiten aanbieden op een duurzame manier. Op de kinderfeestjes maakte we dan ook sieraden van tijdschriften en natuurlijk kwam er veel theater in voor. Het is echter lastig om een bedrijf op te starten als je 0 netwerk heb en ook geen ervaring. Althans ik kon groepen begeleiden en ik wist wat ik deed, maar ik had niet regelmatig kinderfeestjes.

Om meer publiciteit te creëren begon ik mijn youtube kanaal. Hierop deelde ik creatieve vlogs, maar mijn liefde naar fitness en vegan eten werd groter. Vandaar dat ik dacht: Creajet is niet meer de naam die bij de vlog past.

Bucketlist:

Naast mijn naamsverandering kan ik in deze video ook wat van mijn bucketlist afschrijven. Ik woon inmiddels in Naarden wat zo’n 12 km van mijn ouders vandaan is. Als puber heb ik dat stuk regelmatig gefietst (aangezien mijn middelbare school in Naarden zat) Aangezien het hardlopen me goed af gaat, leek het me dan ook een ultieme uitdaging om naar mijn ouders toe te rennen. Ik heb mijn zus zover gekregen om met mij mee te rennen, zodat ze me ook nog zo nu en dan kon filmen.

Zwaar maar voldaan!

Het was zwaar, maar het mooie van sporten vind ik altijd dat je na afloop een voldaan gevoel krijgt!! En bij hardlopen merk ik altijd dat het de ene keer super soepel gaat, en de andere keer kom ik geen stap vooruit. Waar dat aan ligt weet ik niet. Soms voel ik me fit en goed en lukt het niet, en op de een of andere manier ren ik de beste pr’s na een avondje stappen..

Geniet in ieder geval van deze klets en run video!