Barcelona

De 5 leukste vegan hotspots in Barcelona

De 5 leukste vegan hotspots in Barcelona, Kijk vooral ook deze Barcelona video’s voor alle hotspots. Daar laat ik je alle vegan en duurzame hotspots zien waar ik tijdens mijn Barcelona reis ben geweest. In deze video show ik je mijn 5 favoriete hotspots. Deze moet je gezien hebben als je naar barcelona gaat!

Vegan pizza!!

Ik weet het inmiddels hebben zowel de New York als de Domino’s pizza allebei vegan opties. Maar toen ik naar Barcelona ging was dit nog niet het geval. Daarbij komt dat dit tentje alleen maar vegan en vegetarische pizza’s heeft. Het zit vlak bij park Guell en is dus zeker een aanrader als je daar in de buurt bent.

High class?

Wat ook een aanrader is, is Theresa Carls. Dit is wel een restaurantje in een wat meer High class segment. Overigens valt het in Nederlandse begrippen wel mee. Ik vond het vrij betaalbaar. Laat ik het zo zeggen. De andere restaurants waren goedkoper dan deze. Dit is een restaurant waarvan de prijzen vergelijkbaar zijn met een gemiddeld restaurant. Je betaald hier gemiddeld tussen de 10 a 15 euro voor een ontbijtje in plaats van tussen de 5 en 10 euro.

Maar wat je ervoor terug krijgt is wel super mooi en lekker!!