De Hoe en de wattes

De Hoe en de wattes

In de rubriek: De hoe en de wattes geef ik antwoord op al jullie vragen omtrent duurzaamheid en veganisme.

Hoe ga je om met…

Bbqen in de zomer als enige vegan?? Of waarom zal je volgens mij “moeten” mediteren. Hoe ziet mijn koelkast er eigenlijk uit??? En wat zijn nou echt de obstakels die ik tegenkom als vegan. Dat en meer leg ik je uit in het rubriek “De hoe en de wattes”

Test 1, 2, 3

Niet alleen geef ik in de Hoe en de wattes antwoord op jullie vragen, ik test ook een aantal vegan producten uit. Zoals koekjes of paaseieren. Ik ga kijken of deze de moeite waard zijn!! Of dat je ze beter links kan laten liggen. Wil je meer weten over hoe ik eet, check dan vooral deze pagina, want daarin laat ik je mijn eetdagboekjes zien. Voor al je andere vragen omtrent veganisme zit je op deze pagina helemaal goed!! En mocht je nog een vraag hebben die nog niet is beantwoord, schroom niet om deze te stellen want wie weet beantwoord ik die wel de volgende keer in een nieuwe aflevering van de hoe en de wattes!!!

Check hier alle hoe en de wattes:

Mijn vegan koelkast en voorraadkast!
Als enige vegan uit eten gaan
Dit doet drie weken Marokko met je…
Mijn gekregen verjaardagcadeau’s
Deze apps al iedere vegan fitgirl moeten hebben
Hoe overleef je als enige vegan op een bbq?
Zo blijf ik slank en fit met mijn kantoorbaan
Een maand plastic vrij!
Ik ga lekker!! jij ook?
10 redenen om te beginnen met mediteren
Allemaal gedachtes
Te druk voor mediteren
Twee vegan pizza’s bij NY pizza!
Dilemma’s beginnende vegans
Interview Janneke van de Meulen
Vegan ben en jerry test
De voor en nadelen van vegan zijn
Zo kom je vegan fit de feestdagen door!
10 tips voor duurzame cadeau’s
Vegan snoep
Vegan chocolade test
Vegan zoet broodbeleg
Vegan ijstest
Vegan eiwitreep test
Vegan paaseieren test
Vegan koekjes test
Mijn Bullet journal
Get to know me tag