Eetdagboek,  what I eat in a....

Dit at ik een week voor mijn halve marathon (vegan)

Een goeie marathon rennen is meer dan alleen trainen. Je kan nog zo goed getraind zijn, maar als je niet goed eet en slaapt, kan dit je hele marathon verpesten.  In deze video laat ik je daarom graag zien wat ik een week voor de halve marathon at. Natuurlijk is alles helemaal vegan, want ook als vegan of misschien wel juist als vegan kan je zeer goed eten voor een halve marathon. Het thema van deze video is: snelle koolhydraten stapelen, dus dit at ik een week voor mijn halve marathon

Snelle koolhydraten:

Okay ik beken, ik heb misschien deze week een beetje gebruikt om niet zo gezond te eten… Hoewel ik me bewust ben dat gezonde voeding juist heel belangrijk is voor een run (of nou ja überhaupt in het leven) Maar in het kader van snelle koolhydraten ging ik semi los met heel veel chocola en fabrieksvoer. Dit wel aangevuld met groente en fruit want ik moet eerlijk bekennen dat ik daar toch echt het gelukkigst van wordt.

Ik hou echt wel van een heerlijk ijsje of oreo koekje, of een zak chips op z’n tijd, maar ik merk al snel dat ik of misselijk wordt of een zoute mond ervan krijg. En daar wordt ik dan weer niet gelukkig van.

Veel groente en fruit.

Daar wordt ik namelijk het gelukkigst van (noem me maar een echte vegan), ik merk al snel als ik teveel fabrieksvoer op heb wat te vet, te zoet of te zout is, vandaar dat ik graag ook veel groentes en fruit eet en daarmee experimenteer. En dat is dan ook wat ik in deze video doe. Ik maak de meest random maaltijden en ik vond ze allemaal heerlijk.  Ook probeerde ik nieuwe dingen uit zoals de nicecream van Soy’ncherry en natuurlijk de tweede helft van mijn pasta met broccoli. 

Verder wil ik nog even een disclaimer geven: Ik was duidelijk nerveus en heb dus niet zo goed alles kunnen filmen, sorry voor de iet wat chaotische video! Toch wilde ik het jullie niet onthouden en hoop ik jullie alsnog te kunnen inspireren met deze random, maar heerlijke maaltijden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *