Eetdagboek,  what I eat in a....

Dit at ik toen ik 14 was: extreem vegan cheatday!

Vroeger at ik totaal niet zoals ik nu eet… Sterker nog ik was helemaal niet bezig met gezond eten! Ik at alles wat los en vast zat en maakte me nergens druk over. Misschien kwam het wel omdat ik toch niet aankon. Ik kon lekker alles eten wat ik wilde.

Realisatie..

Toch realiseer ik me steeds meer hoe ongezond ik eigenlijk at. Want hoewel ik slank was voelde ik me niet super fit. Ik gaf destijds mijn hartafwijking de schuld, maar eerlijk gezegd weet ik wel beter nu…

Toch vind ik het leuk om even terug te gaan naar die goeie oude tijd. Want man wat genoot ik toch van al dat eten. Ik hield absoluut niet van brood maar een lekkere tosti ging er wel in…

Niet vegan

Vroeger at ik niet vegan, nu wel. Ga je dan nu ineens niet meer vegan eten? Nee hoor wees niet bang. Ik blijf lekker vegan eten, en zoek alle vegan varianten van de maaltijden die ik vroeger zo lekker vond. Met hier en daar wat aanpassingen eet ik (bijna) hetzelfde zoals vroeger. In ieder geval herken ik zeker weer de oude vertrouwde boterham met hagelslag, MAN wat heb ik die veel gegeten vroeger!!! En ja die kan je ook nog steeds als vegan eten 🙂 Welliswaar gebruik ik nu niet de pure hagelslag van Venz maar van de AH aangezien die wel vegan is.

Ben jij benieuwd naar wat ik nog meer allemaal vroeger at en hoe je dit kan veganizen?? Check dan de video!! Benieuwd naar eetdagboekjes van nu?? Deze vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *