Eetdagboek,  what I eat in a....

Dit eet een vegan fitgirl met een kantoorbaan

Dit eet een vegan fitgirl met een kantoorbaan. Want ja soms wenste ik dat dit mijn leven was. Waarin ik elke dag meerdere uren per dag kon sporten en natuurlijk toffe content voor jullie kon maken. Maar helaas is dat (nog) niet het geval. En dus zit ik net als velen op een kantoortje bijna 8 uur per dag op mijn billen.

10.000 stappen

Allereerst wil ik wel meegeven dat ik super blij ben met mijn baan, ik heb een baan gevonden wat bij mij past en waar ik mijn fitte (en youtube) levensstijl ook prima mee kan combineren. Ondanks dat ik veel stil zit probeer ik fit te blijven, dit doe ik onder andere door 10.000 stappen per dag te lopen. Dit gaat lastiger dan ik zal willen, maar tot nu toe lukt dit bijna altijd.

Veel groente en fruit.

Daarnaast eet ik heel veel groente en fruit, door qua volume veel te eten vult je maag sneller. Maar groente en fruit bevatten minder calorieën dan bijvoorbeeld pasta of brood. Vandaar dat je meer kan eten en niet snel zal aankomen. Daarnaast bevatten groente en fruit ook heel veel goede vitamines en minerale, een win win als het ware. Om aan mijn eiwitten te komen eet ik dan weer heel veel bonen, maar de basis is: eet gevarieerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *