Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Dit eet een vegan wielrenner

Dit eet een vegan wielrenner. In deze serie probeer ik iedere keer het eetdagboek van een andere vegan uit. Waarom? Om jou te laten zien hoe divers veganisme is en natuurlijk haal ik hier zelf ook de nodige inspiratie uit.

In deze aflevering zie je Linda Dijkman, zij staat iedere ochtend op om voor haar werk te gaan wielrennen! En dat is VROEG. Check hier haar instagram om op de hoogte te blijven van haar trainingen:
https://www.instagram.com/linda_dijkman/

Respect!

Ik laat het ook al in de video weten, maar ik heb diep respect voor Linda dat ze toch een x aantal dagen per week vroeg op staat om te trainen. Ik vind het al erg dat ik om half 7 op moet elke dag en zij gaat nog een uurtje eerder op. Ze ligt er dan wel is waar al om half 10 in, maar alsnog vind ik het erg knap van haar!!

Iedereen verklaarde me voor gek.

Toen ik mijn vrienden/familie vertelde over dit eetdagboek vonden ze het raar dat ik om dezelfde tijd op ging staan als Linda. Waarom zal je dat doen, je kan toch ook later eten. maar ik vond en vind dat wanneer ik een dagboek uitvoer, ik moet eten om de tijden van de persoon van wie het dagboek is. Dus gewoon vroeg de veren uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *