weekvlog

Dit gebeurd er wanneer je mee doet aan een hart onderzoek

Dit gebeurd er wanneer je mee doet aan een hart onderzoek, ja je hoort het goed! Ik doe mee aan een hartonderzoek van het AMC. En daarvoor krijg ik een zeer bijzonder pakketje opgestuurd.

Aangeboren hartafwijking:

Zoals sommige van jullie wel weten ben ik geboren met een hartafwijking. Zonder hier nu al te veel op in te gaan (ik wil hier namelijk nog eens een aparte video over maken) vertel ik even kort waarom ik mee doe aan het onderzoek.
Met mijn aangeboren hart afwijking was ik als kind al een product van de wetenschap. Bij mijn kraambed stonden studenten van het AMC te kijken wat ik had en hoe hiermee om te gaan. Door de jaren heen is de wetenschap waanzinnig snel veranderd. Nu is er een nieuw onderzoen waarbij ze een app willen testen.

Hoewel deze app voornamelijk bedoeld is voor mensen die vaker dan 1 keer per jaar naar de cardioloog moeten, leek het mij toch interessant. Okay ik geef toe ik hoorde de woorden, app, bloeddrukmeter en weegschaal en ik was om. Ik wist dus van te voren dat ik spullen zal krijgen, maar dat het zo fancy zal worden wist ik niet.

Veggieworld 2018:

Ook in deze weekvlog zie je een stukje van veggieworld 2018, kijk zeker ook deze video als je hier meer van wilt zien.
Die video is meer informatief, en deze video zie je meer de speelsere gekkigheid. De typische Jetske zeg maar…
Dit zal je dan ook zien in het verjaardagsfeestje waarbij het thema cowboys en indianen was. Hoewel ik dol ben op verkleedfeestjes en ik graag daarvoor helemaal uitpak, durfde ik dat dit keer niet te doen. Ik wist niet zo goed hoe de andere gasten zouden gaan en daarom had ik het bij slechts een hoed gelaten. Toen ik aankwam en iedereen verkleed zag dacht ik: “O ja, ik ging naar een feestje met mensen van toneel, NATUURLIJK is iedereen verkleed!”