een dag eten uit easy vegan kookboek
Eetdagboek

Een dag eten uit het “Easy vegan” kookboek

Ik hou van nieuwe dingen uit proberen, vandaar ook al mijn challenges. Vroeger als student hield ik er al van om elke keer nieuwe recepten te proberen, ik at nooit hetzelfde!! Helaas is dat in de loop van de jaren veranderd en eet ik vaak curry curry en nog eens curry. Maar voor deze video ga ike en dag eten uit het easy vegan kookboek van living the green live!

Easy vegan

De titel spreekt me al enorm aan wat ja ik hou van easy (en natuurlijk van vegan). Wanneer ik het boek doorblader wordt ik alleen maar enthousiaster, het zijn vrijwel alleen maar whole food plant based recepten en dat is ook waar ik van houd!

Mooie foto’s

En ja ik ga ook lekker op een boek met mooie foto’s van mooi opgemaakte recepten. Ook al weet ik dat mijn maaltijden er nooit zo uit komen te zien als op de foto… Zelfs een “gewone” hummus weet ze nog helemaal op te pimpen voor de foto! LOVE IT!!

All day breakfast

Op instagram vroeg ik jullie wat ik als ontbijt moest proberen. waren dat de fluffy pancakes of de rijst?? Het was een nek aan nek race waarbij uiteindelijk de rijst net won.. Maar omdat het zo dicht op elkaar zat besloot ik ook de pancakes een kans te geven. Om het wel een uitdaging te houden hield ik de rijst als ontbijt 🙂

Al eerder at ik een dag lang uit een kookboek, namelijk die van MC greger. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit kookboek vinden en of je dit al kende. Laat het zeker weten in de comments onder de video en mocht je nog een ander kookboek weten hoor ik het graag!! Want zoals ik al zei ik ben dol op koken en nieuwe recepten uit proberen. Voor nu hoop ik dat je geniet van deze easy vegan maaltijden en ben ik ook benieuwd welke jij eens wil proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *