Eettest/ challenge

Een dag lang maaltijd shakes en sport supplementen

Tijdens mijn weg naar de halve Marathon  kreeg ik van Linda Dijkman een flinke dosis sportsupplementen van Clifbar. Samen met de maaltijdshakes van Pulve had ik deze nog over… en nee ik gebruikte ze niet meer….

Dus ik besloot het volgende

Aangezien de shakes bij elkaar 1500 calorieën waren en met de sportvoeding erbij ik precies op 2100 calorieën kwam, bedacht ik dat het best een goed idee was om eens een dag op sportvoeding en shakes te leven…. Of dat een goed idee was, laat ik aan jullie over

Sowieso zijn jullie veel aardiger voor mij dan ik voor mezelf!! Zo willen jullie dat ik een dag lang bananen eet of avocado. Ikzelf denk meteen weer aan fabrieksvoer waar je vooral heel erg moe van wordt….

Astronauten voedsel

Aangezien de tussendoortjes gelletjes waren en een soort winegums en de shakes ook uit zakjes kwamen, voelde het een beetje alsof ik astronauten voedsel aan het eten was. Later in de video kwam ik overigens wel op een briljant idee om de shake iets dikker te maken waardoor het minder als astronauten voedsel voelde…. Desalnietemin was het een zware challenge, althans ik kwam er weer eens goed achter wat voeding met je lijf doet.

Pulve shakes

Mocht je ondanks mijn minder blije challenge wel benieuwd zijn naar de shakes, je kan ze bestellen door op de link in mijn video te klikken 🙂 Ik krijg dan een klein percentage van het bedrag en jou kost het niets extras !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *