vegan fitmas/vlogmas

Een vegan, glutenvrij, notenvrij kerstdiner….

Wanneer je in een groot gezelschap bent kan het bijna niet anders dan dat er altijd wel mensen tussen zitten met een allergie of dieetwensen. Ikzelf ben natuurlijk vegan, maar mijn derde kerstdag vierde ik met iemand met een gluten allergie en iemand met een noten allergie

Gebakken lucht en wortels?

Zaten we dus alleen maar aan de gebakken lucht en wortels? Nee hoor!! We hadden een tafel vol met lekker eten, en nee niet alles was glutenvrij, vegan of notenvrij. Maar er waren genoeg opties voor iedereen.

Kerstkilo’s

Inmiddels kan ik dan ook wel stellen dat je zelfs met een vegan dieet flink wat kerstkilo’s aan kan komen, maar he! elke gram extra is me meer dan waard!! Ik heb zo genoten van deze dag(en). Voor mij heeft kerst dan ook een andere betekenis gekregen de laatste 2 jaar.

Daar waar ik eerst vond dat ik een man moest hebben en 2 dagen met hem en mijn en zijn familie moest spenderen, merk ik dat ik nu kerst wil vieren met de mensen van wie ik houd. Zonder welke verplichtingen dan ook. Of dit nu in pyjama is, een chique jurk of gewoon in spijkerbroek.

Love my friends!

Check de video om mijn lieve, grappige en hysterische vrienden te zien (ik ken ze (bijna) allemaal van toneel……) En natuurlijk staat er weer een nieuwe challenge voor je klaar waarvan ik hoop dat het niet nu al te laat is, anders kan je hem morgen uitvoeren 🙂 En mocht je je afvragen, hoelang gaan we nog door? Nou tot het eind van het jaar! Dus nog 4 challenges te gaan!!

En ben je benieuwd naar de andere challenges? check deze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *