Een week eten voor een tientje bij de AH
Eettest/ challenge

Een week eten voor een tientje bij de AH

Na mijn vorige video, waarbij ik een week lang mijn boodschappen ging doen bij de Deen was het nu tijd voor een andere supermarkt. Deze keer ga ik een week eten voor een tientje bij de AH.

Weekboodschappen

Deze keer pak ik het wel iets anders aan! Ik haal nog steeds voor 10 euro aan boodschappen waar ik een week van ga eten. Alleen film ik dit keer niet dat ik 3 maaltijden prep die je mij de hele week ziet eten, maar ik film 9! verschillende soorten maaltijden wat je uit deze ingrediënten kunt halen.

3 ontbijt ideeën, 3 lunch ideeën en 3 diner ideeën. Ik ben heel erg benieuwd wat jij ervan vind om op deze manier tips van mij te krijgen wat je allemaal kunt eten en maken als je weinig te besteden hebt.

Lijden of informatief

Vandaar ook dat ik poll heb geplaatst op mijn video, waarin ik jullie oproep of je voor het “Lijden” gaat of toch voor de “informatieve” video! Vinden jullie het leuk om juist te zien hoe ik creatief omga met ingrediënten of juist mij 1 hele week lang met lange tanden hetzelfde te zien eten XD.

Budget recept ideeën:

Zo maak ik van de Havermout, koekjes pannenkoeken en wraps. En gebruik ik verschillende soorten sauzen voor de pasta. Nee het zijn geen culinaire hoogstandjes en misschien haal ik niet overal mijn voedingswaarde, maar het gaat erom dat ik wil laten zien dat het echt wel mogelijk is om als vegan budget te eten.

En hoewel de Albertheijn bekend staat dat het een dure winkel is, kan je er zeer budget shoppen!! Het is mij in ieder geval gelukt om daar voor een tientje mijn weekboodschappen te scoren!! Met een beetje creativiteit kan je ook bij de AH makkelijk een week eten voor een tientje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *