weekvlog

Eerste maand Personal body plan.

Eerste maand Personal body plan. Ik heb mezelf ingeschreven voor personal body plan. In zes maanden tijd wil ik keihard gaan werken aan die summerbody. De komende video’s neem ik je mee in mijn progressie. Het vallen het opstaan en natuurlijk het doorgaan!

De beste versie van jezelf:

Dat is de slogan van personal body plan. Zij willen dat iedereen de beste versie van zichzelf wordt. En zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Ik train al een tijdje helemaal zelf, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik soms geen idee heb wat ik aan het doen ben. Hoeveel kan ik eten om goed te trainen, en doe ik de oefeningen wel goed?
De reden dat ik me dus heb aangemeld is vooral meer kennis vergaren. Ik wilde weten hoe ik op een goede en gezonde manier aan genoeg eiwitten kan komen om zo sterker, fitter en slanker te worden. Je zal me dan ook veel eiwitpoeder weg zien werken.

Vegan fit!

Voordat ik meedeed aan personal body plan moest ik wel even wat voorbereidingen treffen. Zo had ik geen weegschaal in huis dus die moest gekocht worden. Daarnaast Kocht ik eiwitpoeder om zo mijn shakes samen te stellen en ging ik regelmatig naar de gym van PBP om daar de nieuwe oefeningen te leren.

Ik moet bekennen dat ik eerst schrok van het calorie aantal wat ik at, en ik was ook boos op mijn coach, want zeg nou zelf dit was toch veel te veel, en ik kwam ook nog eens aan. Maar hij zei mij om vol te houden en dus dat deed ik, met succes!! Ik was dan ook verbaasd om mijn eerste weeg moment.

Inmiddels zijn de zes maanden omgevlogen, dus je kan het hele proces zien, hoe ik met vallen en opstaan en weer doorgaan de beste versie van mezelf werd en hoe ik dat ga volhouden!