weekvlog

Elke dag 10.000 stappen lopen, ook als het regent.

Elke dag 10.000 stappen lopen, ook als het regent. Je hoort het goed! Dat is wat ik deze week weer vol ging doen. Vorig jaar rond dit tijdstip begon ik ermee, maar in de winter is het helaas afgezakt. Zonde, want ik vind het heerlijk om te lopen. Wandelen en hardlopen zorgt ervoor dat ik mijn hoofd even kan resetten. Ik zit altijd vol ideeën en gedachtes, en wanneer ik binnen blijf wordt ik soms helemaal gek van mijn eigen gedachtes. Dan helpt het mij om eens heerlijk te wandelen. Op dit moment gaat het me erg goed af en tik ik bijna elke dag de 10.000 stappen aan, en anders weet ik het de volgende dag te compenseren. Het doel is om ook in de winter gewoon die 10.000 stappen te blijven aantikken.

TICBULB

Niet alleen zie je mij in deze video elke dag trots de 10.000 stappen halen, ik ben ook een leuke samenwerking gestart met TICBULB. Wat dit precies is vertel ik in de video. Deze samenwerking heeft er echter voor gezorgd dat ik mijn gear kan uitbreiden. Met deze nieuwe gadgets hoop ik nog mooiere, leukere en inspirerende video’s voor jullie te maken.

Jefree star:

Tot slot heb ik aan het eind van de video weer een leuke fotoshoot, waarvan de foto’s pas in juni komen. Voor deze shoot werd ik helemaal opgemaakt met 100% vegan make-up. Ik ontdekte zo veel nieuwe merken waaronder Jefree star. De lippenstift vind ik helemaal geweldig, en dat is dan ook iets wat ik zeker wil aanschaffen. Vooral ook omdat het long lasting is en ik er dus gewoon mee kan eten en drinken zonder dat de lippenstift verdwijnt of overal aan zit.

Benieuwd naar de lippenstift, 10.000 stappen en de samenwerking? Check dan de video!

Voor meer weekvlogs check deze pagina.