Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Eten als een plantaardige diëtist.

Lobke Faasen is plantaardige dietist en schrijft heerlijke luchtige blogs over de feiten en fabels rondom voeding. Ze is vooral hoofdsponsor van bonen en peulvruchten en dat was dan ook te merken in haar eetdagboek.

Bonenbaby

Ik kreeg een heleboel bonen voorgeschoteld, an zich vind ik dat niet zo erg want ik lust ze graag, alleen mijn arme darmen….. Als je mij die avond tegen was gekomen dacht je minstens dat ik zwanger was, maar nee ik had gewoon een bonenbaby in mijn buik…. Iets wat mij daarom weerhoud om vaker bonen te eten.

Hoe doet ze dat

Toch vroeg ik me af hoe Lobke dat doet, geen opgezette buik, maar wel veel bonen eten. Deze vraag stelde ik haar in het interview wat ik na het uitvoeren van haar eetdagboek had. Zij gaf me een zeer helder antwoord, wat mij des te meer motiveert om de bonen in te slaan!!

Naast het eten van veel bonen lijkt Lobke aan een vorm van intermittent fasting te doen, iets wat ik ook al eens heb geprobeerd, maar voor mij geen succes was… Maar wie weet lukt het me beter als ik meer eet zoals Lobke…

Ik vond het zelf weer heel inspirerend om te zien hoe zij at en het heeft mij weer aan het denken gezet. Check ook zeker de andere dagboekjes, want ik heb inmiddels al 13 keer mogen eten als iemand anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *