Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Eten als een triatleet.

Maartje is 25 jaar en traint naast haar werk KEI-HARD voor de Ironman!! En ik mocht een dag zoals haar eten….

Ironman

Voor degene die spontaan vraagtekens krijgen bij het woord Ironman, hierbij een korte uitleg: De Ironman is volledige triatlon waarbij je 3,86 km zwemt, 180,2 km wielrent en 42km hardloopt!! Ik vind een hele marathon al een ding, laat staan dat je hiervoor ook al hebt gezwommen EN gefietst….. Dit alles wil ze in AustraliĂ« doen….

Trainen op een vegan dieet

Al eerder volgde ik het dagboek van een atleet, waaronder Janneke en Linda. Zowel Linda als Maartje doen dit echter VOOR hun werk en bij Janneke is het haar werk (overigens vind ik de prestaties die ze levert nog steeds knap). Maar ik heb diep respect als jij je wekker elke ochtend zet om vervolgens in het zwembad te liggen, op je fiets te springen of een rondje hard te lopen! Weer of geen weer zij gaan ervoor!!

En dit alles doen ze op een vegan dieet! Maartje is al 3 jaar bezig met triatlons (deze Ironman wordt haar eerste volledige triatlon) en eet sinds 2 jaar vegan. In het interview wat ik met haar heb verteld ze hoe het vegan dieet voor haar werkt en welke veranderingen ze heeft gezien. Daarnaast zie je in de video hoeveel ik kan eten en ik met dit dieet prima aan mijn macro’s kom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *