Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Eten als een vegan student

Zoals jullie in mijn eten als een arme student video wel hebben kunnen zien, was ik in mijn studenten tijd nog absoluut niet vegan. Sterker nog, ik kan me herinneren dat ik een huisgenoot had die vegetarisch was en dat leek me al mega lastig (niet wetende dat ik ruim 5 jaar later zelf volledig vegan zal gaan eten…)

Vegan vs plantaardig

Jennifer is echter student en eet volledig vegan en zoveel mogelijk plantaardig. Even kort het verschil: Veganistisch is volledig vrij van dieren, plantaardig is dat het onbewerkte producten zijn. Zo is een vegan hotdog uit de supermarkt veganistisch maar zijn bonen groente en fruit plantaardig… Daarnaast kan het zijn dat mensen die plantaardig eten wel bijvoorbeeld honing gebruiken of wol dragen. Terwijl veganisten dat niet doen. Tot zover deze side note..

Ik at dus een dag als student Jennifer en wat mijn opviel was dat het veel was!! Wat vooral veel was was de thee! Ik ben een echte thee leut maar je zal mij in deze video zien struggelen met de hoeveelheid thee.

Eten als een vegan student

Niet alleen zie je hoe ik het dagboek van Jennifer ervaar, ik heb haar natuurlijk ook weer gesproken en vraag haar hoe het studentenleven is als vegan. Vroeger nam ik namelijk een broodje shaorma na het stappen, hoe doet zij dat nu?? En Waarom is ze vegan geworden tijdens haar studie? Ook hebben we het over het gebruik van proefdieren bij het testen van medicijnen en hoe het is om als enige vegan in een non-vegan familie te wonen. Ben je benieuwd naar de antwoorden op deze vragen?? Check dan de video…

Jennifer at ook een dag zoals ik… Binnenkort kan je deze hier zien, maar check vooral haar youtubekanaal…

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *