Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Eten als het Renmeisje

Eten als het Renmeisje, ook wel als Giulia. Want wisten jullie dat zij vegan is? Ik wel en ik ga een dagje zoals haar eten.

Bijna hetzelfde.

Het grappige aan dit eetdagboek, vond ik dat het bijna hetzelfde was als hoe ik eet. Het grootste verschil zat hem in de porties. Zo vond ik dat zij in de ochtend en middag best weinig at maar in de avond juist weer super veel! Toen ik die hele pan pasta zag twijfelde ik of dit wel voor twee personen was… In de video kan je dan ook zien of ik een hele portie op kreeg.

Winter vs Zomer eten.

Ik weet niet of je dit herkent maar in de winter eet ik overduidelijk meer dan in de zomer. Op de dag dat ik dit dagboek uitvoerde was het bloedje heet! Ik had dan ook moeite met alle warme maaltijden. Geef mij maar een simpele salade. Het enige wat ik wil koken is de pasta (of rijst oid) Maar voor de rest eet ik het liefst alles rauw.

Ook in de avond hoef ik niet perse een kopje thee in de zomer. Terwijl ik in de winter juist liters thee weg werk (naast al mijn water). Ik vond het dan ook een winterseetdagboekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *