Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Eten als Lisa goes vegan

Na het succes van vorig jaar, komt ook dit jaar de serie”Het eetdagboek van…” maandelijks op mijn youtube kanaal. Een serie waarin ik elke keer als een andere bekende vegan eet, om jou te laten zien hoe divers veganisme is.

Lisa stel

Dit jaar trap ik af met een zeer bekende vegan, althans ik denk dat de meeste vegans haar wel zullen kennen. Het is Lisa stel van Lisa goes vegan. Haar tweede boek is net uit en ik had de eer om daar meteen 2 recepten uit te mogen proberen.

Comfort food

Zo luid de titel van haar tweede boek en comfort food it is!! Wat heb ik heerlijke dingen gegeten, en ja niet alles was 100% gezond. Sowieso was dit eetdagboekje en typisch voorbeeld van een 80/20 dag. Voor heerlijke gerechten. Mocht je benieuwd zijn naar de recepten, check dan zeker haar website want daar vind je haar boek, waar dan ook de gerechten in staan!

En natuurlijk kan een “het eetdagboek van” video niet zonder een gesprek met de desbetreffende vegan, dus ook dit keer heb ik haar de hemd van het lijf gevraagd, over haar boek, haar burger en natuurlijk hoelang ze al vegan is en waarom. Ben jij benieuwd naar het interview en natuurlijk naar wat Lisa allemaal eet op een dag. check dan zeker de video!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *