eten als quirine smit
Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Eten als Quirine Smit

Yes het is weer zover, ik probeer weer eens een eetdagboek van een bekende vegan uit. Dit keer ga ik eten als Quirine Smit, zij had voorheen de blog quiriness maar sinds kort heeft zij haar blognaam veranderd in the vegan effect. Hier post ze blogs over veganistisch eten en duurzaam leven. En geeft ze tips hoe jij duurzamer zal kunnen leven!!

Een dag eten als Quirine

Het leek mij ontzettend leuk en inspirerend om een dag te eten als Quirine. Naar mijn idee eet zij namelijk super gezond en dat beeld klopte ook. Ze sport intensief en let dan ook goed op haar eiwitten. Omdat ze ook nog langer is dan ik eet ze veel… Ja mensen ik vond het eens een keertje veel! Wie de andere dagboeken heeft gezien weet dat ik vaak “klaag” over hoe weinig het is, maar dit keer vond ik het vooral veel (A)

Heftig shotje

Zij begint haar dag met water EN…. een heel heftig shotje! Ik heb wel vaker dingen geshot in mijn leven, maar deed dit ten eerste niet op de vroege morgen en al helemaal niet dit. Het verschil met dit shotje en de andere is wel dat het super gezond is, maar alsnog, het was vrij heftig.

Mocht je toch benieuwd zijn, je vind het recept hier. Check vooral de video om te zien hoe het mij afging….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *