eten als vegan leonora
Het eetdagboek van...

Eten als vegan Leonora

Yes er staat weer een nieuwe video voor je klaar!! Dit keer ga ik eten als vegan Leonora. Zij heeft een waanzinnig lekker uitziend Instagram account waar ze dagelijks haar maaltijden showt. Dus ik kon niet anders dan eens als haar eten!!

Drie maaltijden per dag…

Al vaker heb ik als iemand gegeten die drie maaltijden per dag eet. Ook Leonora eet zo. Hoewel ik zelf ook minder vaak tussendoortjes probeer te nemen, merk ik toch dat ik er erg gehecht ben aan mijn tussendoortjes. Vandaar ook dat ik moeite had met de drie maaltijden die ik “maar” mocht nuttigen. In haar eetdagboek stond dat ze heel af en toe wel een tussendoortje nam. Je begrijpt dat ik deze kans met beide handen aangreep en deze dus ook nam 🙂

Wanneer je denkt dat ze kleiner is..

In de video dacht ik oprecht dat Leonora kleiner was dan ik. Want toen ik ging eten als haar vond ik de porties, niet echt heel erg groot…. Uiteindelijk kwam toen ik haar sprak naar voren dat we even lang zijn. Haha lekker handig weer Jet!! Ik ben gewoon een grote eter…. Desalniettemin heb ik wel genoten van de maaltijden. De lunch deed me erg denken aan het English breakfast en om eerlijk te zijn, zijn sinds dat moment de witte bonen in tomatensaus ook bij mij niet meer aan te slepen (A). Super nice vind ik dat (en mijn maag gaat er ook goed op)

Skype meeting

Hoewel het natuurlijk super interessant is om te zien hoe iemand eet, vind ik het zelf altijd nog interessanter om de persoon achter het eetdagboekje te horen. Wat zijn de redenen dat zij vegan is en hoelang is ze al vegan. Aangezien Leonora nogal ver van mij vandaan woont besloot ik dit keer via skype te doen. Helaas pakte mijn camera mijzelf donkerder dan haar. Ik had verwacht dat ik dit in de montage wel kon fixen, maar helaas is mijn programma niet zo geavanceerd dat ik mijzelf lichter kon maken en haar hetzelfde. Vandaar dat je mij zeer donker ziet. Voortaan zal ik dus een enorme spotlight op me zetten als ik dit zie…

Hopelijk geniet je ondanks dit alsnog van de video!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *