Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Eten zoals vegan monkey

Op deze mooie woensdag mag ik weer een eetdagboekje met je delen van een vegan. Dit keer is het Brenda van Vegan monkey. Zij eet net als ik zoveel mogelijk whole food plant based. Vandaar dat ik ook ontzettend enthousiast werd van haar eetdagboek!

Heel veel groente!!

Jaaa ook Brenda eet heel veel groente en I love it! Ze was wel even bang dat ik nu heel veel verschillende ingrediënten in huis “moest” halen maar eigenlijk viel dat mee. Ze weet veel dingen zowel in haar lunch als in haar avondeten te verwerken wat super chill is. Ik kan namelijk error krijgen van mensen die een halve banaan gebruiken waarbij de andere helft niet terug komt in het eetdagboek (Serieus wat doe je er dan mee??) Maar dat was bij Brenda niet het geval!

Vegan monkey

Hoewel je bij een vegan monkey veel meer bananen zal verwachten bleef het er bij 1 in dit eetdagboekje. De naam slaat op een karakter wat ze zelf heeft getekend Bambu, het meest cuty aapje wat ik ooit heb gezien…

Niet alleen at ik een keer als Brenda, zij waagde zich ook aan mijn eetschema en schreef daar een heerlijk open artikel over LOVE IT!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *