Fairdragen en Fairzorgen

Fairdragen en Fairzorgen

In Fairdragen en Fairzorgen neem ik je mee in mijn zoektocht naar duurzame mode. Mijn veganistische levensstijl is begonnen uit duurzame overwegingen. In 2013 begon ik mij te verdiepen in de mode industrie en kwam er al snel achter dat niet alleen de mensen die daar werken te maken hebben met slechte omstandigheden, maar dat ook het milieu hieronder lijdt. Ik pakte het a la Jetske iets te rigoureus aan en gaf meteen bijna al mijn kleding weg. Ik wilde niet meer merken in mijn kast hebben hangen die meededen aan kinder arbeid, het vernietigen van het milieu en dierenleed.

Waarom Fairdragen en Fairzorgen

Ik heb bewust voor dit item de naam Fairdragen en Fairzorgen gekozen. Fair = eerlijk en ik ga voor eerlijke mode. Maar niet alleen mode vind je hier, je kan hier ook eerlijke verzorgingsartikelen vinden. Na zo’n 7 jaar bezig te zijn met eerlijke mode weet ik al best het een en ander ervan, maar ben ik nog lang niet daar waar ik zijn wil. Zo heb ik in het begin zeker wat fouten gemaakt. Om jou te behoeden voor deze fouten neem ik je in 2020 mee naar mijn zoektocht naar eerlijke kleding en een duurzame garderobe!

Alle videos vind je zowel op mijn youtube kanaal als hieronder. En wil je meer lifestyle videos, neem dan zeker een kijkje op mijn website. Hier staan meer video’s over mijn leven, wat ik eet maar ook beantwoord ik jullie vragen!!

Deze 10 fouten maakte ik toen ik voor duurzame kleding ging
Kringloop challenge!
Zo vind jij ook toffe items in de kringloop!
Vegan, duurzaam en IJhallen shoplog
Capsule summer lookbook
Thrift haul en vegan shoplog
Lookbook Lente
Lookbook winter
Capsule wardrobe, winter
Fair fashion festival Utrecht
Lookbook Herfst
Capsule Wardrobe, herfst project 333
Mijn favoriete Vegan Beauty producten
Shoplog Puma, Notabag en Bio Amable
Mijn minimalistische stijl

Shoplog Uganda
Shoplog mijn 7 favoriete outfits