gekke eetcombinaties testen
Eettest/ challenge

Gekke eetcombinaties testen

Je kent het misschien wel, je bent bij iemand eten en ineens zie je diegene iets heel raars combineren. Je vraagt je af of dit lekker is, maar wilt het eigenlijk niet proberen. In deze video ga ik allerlei gekke eetcombinaties testen en natuurlijk vind ik daar het mijne van.

Pindakaas en hagelslag

Tot mijn 20ste vond ik de combi pindakaas met hagelslag altijd de meest rare combi ooit. Ik hoorde veel mensen die dit deden maar kon nooit begrijpen waarom zij dit zouden doen. Totdat een collega tegen mij zei dat dit smaakt naar snicker. En ja snicker is/was mijn favoriete candybar… Dit moest ik dus proberen en OMG VET LEKKER!!! Vanaf dat moment vond ik pindakaas en hagelslag geen gekke eetcombi meer.

Maar er is meer…

Door het eetdagboek van Lisa goes vegan leerde ik de combinatie pindakaas met appelstroop kennen. Ook dit was een succes!! En na een insta DM met daarin de tip om rare eetcombinaties te proberen dacht ik: HELL YEAH. Ik besloot op Insta aan jullie te vragen wat jullie gekke eetcombinaties waren en er kwamen een heleboel voorbij. Uiteindelijk koos ik er een aantal die ik als ontbijt, lunch, snack en avond eten at… En ik kan je verklappen er zitten rare dingen tussen.

Gekke eetcombinaties met Hummus

Een rare eetcombinatie was bijvoorbeeld hummus met banaan op brood of hummus met dadel. Maar ook jam met augurk begreep ik niet helemaal. Soms begon een eetcombinatie goed en kwam er ineens een topping bij dat ik dacht WTF!!! Het begint nog mild bij het ontbijt, maar dan…. Gaat het los.

Niet alleen test ik gek broodbeleg, er komen ook gekke eetcombinaties als het gaat om avond eten… Want jullie doen gekke dingen door de pasta en rijst… kijk dus zeker de video tot het eind 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *