weekvlog

Gekke koffie en eerste keer pedicure

Gekke koffie en eerste keer pedicure, dat zie je in deze nieuwe weekvlog. In 2018 geef ik je een kijkje in mijn dagelijks leven. Want naast dat ik vegan ben, heb ik ook gewoon nog een sociaal leven 😛

Bagels and beans:

Vroeger was dit al een van mijn favoriete broodzaak! Lekkere en gezonde broodjes. Ik nam daar vaak een bagel met zalm of een bagel met geitenkaas. Gelukkig hoef ik dit tentje niet vaarwel te wensen sinds ik vegan ben, want ook voor vegans hebben ze heel veel opties.

Wat ik ook fijn vind is dat ze verschillende soorten plantaardige melk hebben. Dus een cappuccino kan ik met een gerust hart nemen. Alleen dit keer kreeg ik wel iets heel bijzonders. Ik zat te twijfelen tussen een chocomel en een cappuccino en dus kreeg ik chocokoffie. Of dit lekker is laat ik je weten in de video…

Pedicure:

Als ik denk aan pedicure denk ik of aan rich and famous of aan mijn oma. Want waarom zal ik een pedicure moeten? Mijn voeten zijn toch prima. Nou ik kan je vertellen, hardlopen is misschien wel goed voor de gezondheid maar niet voor je voeten. Ze worden er echter niet mooier op. Deze pedicure kwam dus als geroepen!