weekvlog

Goodiebag, Musical en nog even een PR rennen

Goodiebag, Musical en nog even een PR rennen, het is maar een kleine opsomming van alles wat ik deze week beleef. En natuurlijk neem ik jou weer meer.

Goodiebag Janneke van der Meulen.

Voor de video: “het eetdagboek van..” Ben ik langs Janneke van der Meulen gegaan. Dit was niet alleen een heel inspirerend interview, (Check het hier als je het nog niet hebt gezien) maar ik kreeg van haar ook een super toffe goodiebag. Hierin zaten onder andere haar boeken: Super snel herstel en eet win-win. Daarnaast zaten er ook nog andere toffe testertjes in. Een super tof cadeau, wat ik totaal niet had zien aankomen. De boeken ga ik dan ook zeker lezen, en ik laat je binnenkort weten wat ik ervan vind. In ieder geval voelde ik me erg dankbaar dit te mogen krijgen.

Musical Edog: All shook up:

Op vrijdag ging ik naar de musical van mijn Zwager, hij speelt theater bij EDOG in Diemen en op vrijdag hadden zij een voorstelling van het stuk: All shook up. Een stuk helemaal in de stijl van Elvis Presley. In deze video laat ik wat beelden van de musical zien, vooral ook omdat ik heel trots op hem ben.

PR op de 10km:

De zomer zit weer in mijn bol, en dus is het tijd om hard te lopen. Ik besloot sinds lange tijd weer een 10 kilometer te rennen. Ik had mezelf voorgenomen dat ik er ontzettend lang over mocht doen, en ik mocht kruipen, huppelen, wandelen, als ik maar 10 km in de benen zal hebben. Misschien was het mijn mindset, of het mooie weer of het gezonde eten, maar ik rende als een malle en rende zelfs een PR! Hoe hard ik rende, vertel ik je natuurlijk in mijn weekvlog.

Dit en nog veel meer zie je in deze nieuwe weekvlog!!