Eettest/ challenge

Het brood wisseldieet.

In mijn nieuwe video ga ik de uitdaging aan: 3 dagen lang volg ik het brood wisseldieet. Het wat? Het brood wissel dieet…

Wat is dat, het brood wisseldieet?

Aan de naam hoor je misschien al wat het is, het is een wissel dieet. Dit houdt in dat je de ene dag alleen maar brood eet (ja echt!) en de andere dag alles mag eten wat je wilt. Okay niet alles, natuurlijk wel volgens de schijf van 5, aldus het voedinscentrum.

Aangezien ik wel van uitdagingen houd en natuurlijk ook de serie “eenzijdig” heb, ging ik hiermee aan de slag!

Eenzijdig was het zeker!

Ik deed dit dieet bewust 3 dagen zodat ik 2 brood dagen had. Na wat speurwerk kwam ik achter een eetschema wat je op een brooddag zal mogen eten. Want hoewel het voedingscentrum beweerd dat je automatisch minder gaat eten wanneer je 1 product eet, ken ik mezelf en kan ik gewoon onbeperkt brood (en dus calorieën) eten. En ja als je dat als een dieet ziet gaat er natuurlijk iets mis….

Wat mocht ik eten op een brooddag:
Ontbijt:
2-4 sneetjes brood.
Lunch:
2 verse broodjes
Avond eten:
2-4 sneetjes brood
Tussendoor:
2 plakjes roggenbrood

Je hoort al hoe heerlijk veelzijdig en divers dit dieet is… NOT!

Broodje verkeerd…

Niet alleen was het dieet heel saai, ik at ook nog eens per ongeluk een verkeerd bolletje. 1 van de bollen die ik probeerde was namelijk niet vegan. Dat wist ik niet totdat ik last kreeg van mijn maag. Benieuwd welke bol dit is en hoe dit eindigt? Check dan snel de video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *