Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Het eetdagboek van: Eva in Fruit paradise

Het eetdagboek van: Eva in Fruit paradise, daar is hij dan, het eetdagboekje wat ik al heel graag wilde doen.

Eva laat met haar eigen youtube kanaal zien wat ze allemaal eet, een van de dingen die vaak voorbij komt zijn pannenkoekjes. Ik hoopte het stiekem al en ja hoor het recept zat in het eetdagboekje dat ik mocht volgen.

Vegan ijs.

Natuurlijk sprak ik Eva ook in het echt, en samen gingen we naar Juice Brothers, om daar een heerlijke smoothie bowl te nemen. Maar dit weer vraagt natuurlijk om een heerlijk ijsje en dus gingen we daarna terug om een vegan ijsje te nemen. Want ja dat kan gewoon! Bij Juice brothers verkopen ze ijs van van leeuwen. Super lekker en dus 100% plantaardig. Ik nam coockiedough en was intens gelukkig!! Het is lang geleden dat ik zulk lekker ijs at!

Wraps en pannenkoeken

Helaas is het niet in de video te zien dat we genieten van dit ijsje. Maar niet getreurd er komt genoeg lekkers voorbij. Zo eet Eva als avondeten heerlijk veel wraps. En o ja voor de mensen die mij al langer kennen, ik ben weer eens lekker blond bezig. Ik dacht dat ik de goede chocola in huis had totdat….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *