Het eetdagboek van lisa steltenpool
Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Het eetdagboek van Lisa Steltenpool.

Lisa Steltenpool kan je misschien wel herkennen van haar boeken: “Vega revolutie” en “Kickstart” of je kent haar als vegan diëtist. Aangezien haar boek “Vega revoultie” voor mij DE reden was om vegan te gaan eten vond ik het tijd om het eetdagboek van Lisa Steltenpool te volgen.

Vegan Vibes

Zo luidt de titel van haar derde boek welke in januari 2020 uitkomt! Ik mocht alvast een heerlijk voorproefje hebben van 2 recepten toen ik haar eetdagboek volgde. Natuurlijk zie je wel wat ik eet, maar ik laat je niet de exacte aantallen zien. Daarvoor moet je maar het boek aanschaffen!!

Vega revolutie!

Ken jij dat boek al? Niet?? Dan is het zeker de moeite waard om aan te schaffen. Zoals ik net al zei is dit voor mij HET boek geweest waardoor ik vegan ben gaan eten. Ik was er al erg in geïnteresseerd, maar dit boekje gaf nog even het zetje in de rug wat ik nodig had! Ik geef toe, het hielp toch wel dat het geschreven was door een diëtist…

Het eetdagboek van Lisa Steltenpool

Ik vond het daarom extra interessant om het eetdagboek van Lisa te volgen!! Ik was wel benieuwd hoe een diëtiste at! Natuurlijk had ik al eens het eetdagboek van lobke gevolgd, maar het zal je niets verbazen dat zelfs diëtisten anders eten 🙂 Dit keer had ik in ieder geval geen bonen baby maar wel een (voor mijn doen) te klein ontbijt. Ach ja zo zie je maar weer dat dus iedereen anders gewend is om te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *