Geen categorie

Het lijkt hier wel de Efteling

Onze reis zet voort naar Midelt, daar maken we een mooie wandeltocht in het Atlasgebergte. En wat is het hier prachtig!! Dit kan ik iedereen aanraden!

Vier sterren hotels:

Je kan merken dat ze ook hier steeds meer gericht zijn op toeristen. Hoewel er een grote vlakte aan niets is, staan er hie en daar toch hotels. En dat zijn niet de minste hotels. We slapen in deze video namelijk 2 keer in een vier sterren hotel.

Nu wil ik wel een kleine kanttekening maken: Blijkbaar krijg je sterren om het aantal faciliteiten dat je hotel heeft. Dus of het een zwembad, sauna, of gym heeft geeft je hotel een ster. Het maakt blijkbaar niet uit wat de kwaliteit van deze faciliteiten is… Vandaar ook dat ik in het eerste hotel een lichte teleurstelling had toen ik de gym had.

Hardlopen in de bergdorpjes van Marokko.

En dus ging ik die ochtend maar hardlopen, en wat was dat leuk!! Ik vind hardlopen een super leuke manier om zo een omgeving beter te leren kennen. Extra leuk was dat er een hele groep kinderen achter mij aan ging rennen. Zij vonden het geweldig dat ik in hun dorp aan het hardlopen was (waarschijnlijk gebeurd dat niet dagelijks) Ze rende met mij mee en ik bracht ze eigenlijk al rennend naar school….

Het tweede hotel nam mijn lichte teleurstelling van het vorige hotel helemaal af wat een enorm hotel was dat. Ik dacht even dat ik in de Efteling was beland!! En hoewel ik altijd meer van de “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” bent, vond ik het toch wel leuk om er even intens van te genieten, en dat deed ik dus!!

Deze vlog zit dus vol mooie landschappen en zieke hotels!! Hopelijk geniet je er net zo van als ik, en wil je weten waar we sliepen? Check dan even de beschrijving onder deze video op mijn youtube kanaal!!

Heb je de vorige video’s nog niet gezien? Deze vind je hier. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *