Eettest/ challenge

Ik bak er niets van….

Ik weet oprecht niet hoe het komt, als ik de camera niet aan heb maak ik de heerlijkste pannenkoeken, maar zodra de camera aangaat…..

Eiwit en backing soda

Vooral pannenkoeken met eiwitpoeder en backingsoda falen bij mij enorm. Het lijkt wel alsof die gedoemd zijn te mislukken… Zo ook deze keer probeerde ik op verzoek van jullie een nieuw recept uit, en ja je raad het al, het werd hem niet, heel jammer weer (A).

In mijn allereerste instagram bepaalt video mislukte mijn pannenkoek namelijk ook. Dit keer kwam dat door de backing soda, welke ik niet meer gebruik in mijn pannenkoeken. Maar helaas ook met eiwitpoeder was het huilen met de pet op.

Niet alleen Instagram maar ook jullie mochten bepalen!

Dit keer liet ik mijn maaltijden op drie verschillende manieren bepalen:

  1. Jullie mochten via mijn instagram stories in het kopje vragen invullen wat ik moest eten de volgende ochtend
  2. Aangezien ik die dag met Marinka had afgesproken, mocht zij bepalen wat ik terwijl ik met haar was at…
  3. Mijn avondeten deed ik wel scrollend over mijn tijdlijn en hoewel ik zin had in een salade kwam er ook dit keer weer een baksel uit.

Kortom veel variatie in 1 aflevering. Ik vond het best leuk om jullie en Marinka te laten bepalen over mijn voeding, ik merkte dat jullie liever voor mij zijn dan de instagram tijdlijn (of ik zelf). Vandaar dat ik niet vreesde voor het ontbijt en de lunch, helaas werd het avondeten niet helemaal waar ik op zat te wachten.

Desalniettemin heb ik weer heerlijk gegeten, een leuke hotspot ontdekt en ben ik erachter gekomen hoe goed mijn bakskilz zijn (NOT) Ben jij ook benieuwd naar deze heerlijke faal, kijk dan zeker de video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *