Essaouira

Ik ben in Vegan Heaven!!

Essaouira ik weet niet of je er ooit van hebt gehoord, maar dat is een badplaats in Marokko. En ik moet eerlijk bekennen, toen ik deze reis boekte dacht ik: Wat moet ik drie dagen in een badplaats. Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zal vinden.

Hipster stadje.

Essaouira is echt een leuk hipsterstadje vol met kunstenaars, hardlopers, surfers en andere sporters. In de bars is live muziek zowel volksmuziek als sing en songwriters. Ik genoot dan ook van het uitgaansleven in Essaouira. Bij aankomst zag ik al meteen hardlopers, en dus besloot ik dat ook te doen (of nou ja een poging tot, aangezien ik nogal brak was van dat uitgaansleven)

Vegan heaven:

Bij een hipsterstadje horen natuurlijk vegan en healthy hotspots en die zijn er zeker in Essaouira. Op een plein zijn zoveel vegan hotspots dat ik niet eens tijd genoeg had ze allemaal uit te testen!! Een goed excuses om nog eens terug te gaan. Want als het aan mij ligt zal ik er zo kunnen wonen. De sfeer is relaxt en iedereen is aardig. Daar waar er veel expats in de oude medina wonen, zijn er daaromheen juist meer locals. Zowel in de oude medina als in de nieuwe stad zijn heel veel lekkere fruitmarkten!! En man wat smaakt het fruit toch lekker zoet in Marokko.

In deze video geniet ik echt optimaal van mijn vakantie, en maak ik me geestelijk alvast klaar voor de surfles die jullie in mijn laatste video zullen zien…

Mocht je de andere video’s nog niet hebben gezien check deze dan zeker even hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *