weekvlog

Ik ga het gewoon doen!

Ik ga het gewoon doen! Wat? Dat zie je in deze video.

De beste momenten zijn de spontane momenten. En het liefst ook nog met dierbare. Deze week geniet ik van heel veel lekker vegan eten en neem ik jou daarin mee. Daarnaast beleef ik deze week twee keer een “eerste keer” Want ja voor alles is een eerste keer, toch?

Van Amsterdam naar Eindhoven:

Ik zal bijna zeggen dat ik heel Nederland afreis, maar dat is niet zo. Het lijkt bijna wel zo als je deze weekvlog ziet. Zo ben ik in 1 weekend zowel in Amsterdam als in Eindhoven en ga ik ook nog eens vet decadent 3 keer uit eten. Dit soort dagen heb ik niet veel hoor, maar ik vind wel dat als je het kan doen, je er ook gebruik van moet maken.

In Eindhoven trad een vriendin van mij op met haar toneelvereniging. Vandaar dat ik er meteen een dagje uit samen met mijn zus van maakte en ook meteen alle hotspots in Eindhoven ontdekte, waar ik dan weer een aparte video van maakte.

Van de moderne Hippiemarkt naar Vegan junkfoodbar

De tweede dag ging ik samen met Marinka naar de Moderne hippie markt.  Aan het eind van deze dag stelde Marinka voor om naar de Vegan Junkfoodbar te gaan, en ja toen kon ik geen nee zeggen toch? Of wel?? Er staat niet voor niets op mijn doelen voor 2018 lijst dat ik daar nog eens wil eten, en nu bood zich de gelegenheid.

Dus ja weer eens tijd voor spontane acties, want hoewel ik daar altijd lichtelijk van slag van raak, vind ik deze acties wel het leukst. Dit helpt me weer minder te plannen en meer in het moment te leven, want dat is O zo belangrijk!

Ik hoop dat je geniet van deze super spontane video!