ik volgde Ariana grandes vegan dieet
Eettest/ challenge

Ik volgde 1 dag Ariana Grande’s vegan dieet….

Veganisme wordt steeds populairder, zo ook onder de celebrities. Vandaar dat het mij leuk leek eens te kijken wat zij eten. Ik volgde 1 dag Ariana Grande’s vegan dieet en dit vond ik ervan!

Ariana Grande’s vegan dieet

Ik had oprecht niet verwacht dat Ariana Grande al sinds 2013 vegan is! Dat is duidelijk langer dan dat ik vegan ben, hoewel ikzelf er wel rond deze tijd interesse in begon te tonen. Toch was het best wel lastig om via google haar eetdagboek te vinden. De artikelen die ik vond gingen vooral over dat Ariana vegan eet en veel groente….

Diehard fans..

Gelukkig zijn er wat diehard fans die via youtube video’s maakte van haar eetdagboek. Een aantal van deze video’s bekeek ik en zodoende kon ik precies bepalen wat Ariana Grande ongeveer at. Hoewel het qua voeding niet heel veel verschilt van de mijne, was het qua hoeveelheid wel een groot verschil. Zo eet Ariana duidelijk minder dan ik. Maar goed ze is ook 10 centimeter kleiner en dus is dat niet zo gek… Toch merk ik altijd dat ik meer moeite heb met een eetdagboek waarbij iemand niet zoveel eet, dan wanneer ik een eetdagboek heb van iemand die meer eet dan ik…

Healthy vegan

1 ding is zeker: Ariana Grande is een Healthy vegan. Vandaar dat ik het extra leuk vond om haar dieet 1 dag te volgen. Ik kreeg er meteen weer energie van en had zin om weer extra gezond te eten. Want dat is eigenlijk de voornaamste reden waarom ik ooit vegan ben gaan eten: Mijn gezondheid. Maar door alle nieuwe producten die op de markt zijn gekomen ben ik steeds vaker weer minder gezond aan het eten. Wanneer ik dan weer zo gezond als Ariana Grande eet word ik daar oprecht gelukkig van.

Ben jij nou benieuwd hoe Ariana Grande eet?? Check dan de video!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *