Eettest/ challenge

Instagram bepaalt niets!

Ik wilde in mijn nieuwe video weer de uitdaging aangaan om Instagram te laten bepalen wat ik die dag zal eten…. Maar bij het ontbijt ging het al mis…

Volg ik geen foodvloggers meer???

Ik dacht dat ik voornamelijk vegan food bloggers en vloggers volgde en dat mijn tijdlijn altijd vol met eten zat… En ja ik scrolde wel langs eetfoto’s, maar ik vond geen recepten erbij….

Dus daar waar ik in andere afleveringen wel mijn ontbijt, lunch en diner van Insta haalde, vond ik het nu absoluut niet. En zelfs toen ik last minute jullie in wilde schakelen gebeurde…. Ja ik ga natuurlijk geen spoilers geven wat er toen gebeurde. Daarvoor verwijs ik je graag naar de video.

Mededeling

Niet alleen laat ik zien dat ik niet eet wat Instagram wilt, ik heb ook een mededeling. Ik ga namelijk mijn dromen achterna!! En dat is niet de goede baan die ik nu heb, maar Youtube. Want ja ik vind jullie gewoon veel te leuk, ik houd ervan om video’s te maken en wil hier veel meer tijd in steken en tijd heb ik momenteel niet, vandaar dat ik per juni een andere baan heb die dichter bij huis is en met minder uren werk.

Dat betekent:

Meer uur voor Vegan fittie, want als we de Marie kondo methode toepassen sparkt het ontzettend veel joy om video’s te maken!! Ik vind het leuk om zowel serieuze als leuke video’s te maken en met een dikke knipoog mijn vegan lifestyle verkondigen. Ik vind het contact met jullie ook heel leuk en daarom kijk ik ook echt uit naar mijn allereerste vegan potluck!

Hopelijk geniet je van de video en van het feit hoe instagram NIET bepaalde wat ik at die dag. Wel heb ik weer heerlijk gegeten want ja ik mocht het redelijk zelf bepalen 🙂

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *